Bij de woning Prins Clausstraat 4 in Benthuizen is de woning geheel verbouwd en duurzaam gemaakt. Van energielabel F naar A en met enkele middelen kunnen we nog naar A+

Voor Van Dorphout zijn in 2005 de loodsen gebouwd. In 2013/2014 is de winkel kantoor gebouwd. De boerderij en de schuur er voor zijn monument vandaar dat er voor de vorm van een hooiberg gekozen is. 

Voor Van Dorp Zevenaar is bovenstaand pand ontworpen en gebouwd. Het pand staat aan de rijksweg Arnhem- Oberhausen. Op de begane grond is de kantine en opslagruimten gesitueerd en daarboven twee kantoorlagen. Het gebouw kent een symmetrische opzet met een centrale hal waarin de liftpartij en het trappenhuis is opgenomen.

Voor het bouwen van Ruchama, ergens in Nederland, is de bouwbegeleiding en uitwerking van het ontwerp gedaan.Het pand was een oud klooster waarachter 14 woningen met een binnenplaats zijn gebouwd. De woningen zijn onderling goed te schakelen en ook in de woningen kunnen drie vrouwen afzonderlijk wonen. Het projekt is gerealiseerd in 2003.

Inloggen Powered by ESVUB - Cookie Beleid - Privacy Verklaring